Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

donderdag, 25 februari 2016 09:36

Harley-Davidson-dealer Silver Lake in Geel voor de tiende keer beste dealer van België en Luxemburg

Written by

Authorized Dealer Silver Lake Harley-Davidson in Geel mag voor de tiende keer de Bar & Shield Award voor de beste Harley-Davidson-dealer in de regio België en Luxemburg in ontvangst nemen. Het is het derde jaar op rij dat deze dealer de prestigieuze award toegekend krijgt.

De Bar & Shield Awards zijn vernoemd naar het logo van Harley-Davidson, en betekenen veel voor het professionele en gepassioneerde netwerk van Harley-Davidson-dealers. De prijs gaat naar dealers die op een evaluatie op maar liefst tachtig meetpunten het hoogst scoren. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar verkoopcijfers. Ook uitstraling van het pand en de showroom, het opleidingsniveau van personeel, het businessplan en klantactiviteiten en vooral klanttevredenheid zijn belangrijk. Want uiteindelijk is het de klant die bepaalt wie de winnaar is.

Paul Peeters, eigenaar en Jimmy Dahmani, Dealer Operator van Silver Lake H-D vinden het fantastisch dat hun inspanningen en het voortdurend streven naar de ultieme klantbeleving op deze manier beloond wordt: “Het is bijna niet te geloven dat we deze prijs voor de 10de keer krijgen en sinds de overname in 2011 zelfs 4 keer op 5. Het afgelopen jaar hebben we samen met ons gemotiveerd team van 11 specialisten ongelooflijk ons best gedaan om dit resultaat te bereiken en om onze klanten steeds opnieuw een onvergetelijke Harley-Davidson-ervaring te geven.”

Volgens Marc Van de Bruaene, District Manager Harley-Davidson BeLux, is het ook helemaal geen toeval dat Silver Lake H-D reeds voor de 10de keer de Bar & Shield Award voor de beste Harley-Davidson-dealer in de regio België en Luxemburg in de wacht sleept. “Eén keer de Bar & Shield Award winnen is al fantastisch, maar 10 keer is echt wel indrukwekkend! Door constante aandacht te besteden aan alle aspecten van het dealership, gaande van organisatie, innovatie, uitstraling, opleiding personeel, klanttevredenheid, professionaliteit en resultaten wordt deze uitzonderlijke prijs behaald. Een welgemeende proficiat aan het volledige Silver Lake team voor hun inzet om het merk Harley-Davidson tot zo’n niveau te brengen.”