Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zaterdag, 26 december 2015 20:00

Custom Rumble: de custom Scrambler wedstrijd met ook unieke creaties uit de Benelux

Written by

De wedstrijd voor de beste en mooiste “custom” Scrambler motoren, gebouwd door Ducati dealers, nadert zijn ontknoping. Met het verstrijken van de deadline op 20 december zijn alle creaties van over de hele wereld verzameld op het Instagram account van Custom Rumble.

Ook in de Benelux werd er actief meegedaan met het bouwen van een custom Scrambler. Moto Puro voor Nederland, Ducati Gent voor België en Ducati Luxembourg voor Luxemburg hebben hard gewerkt om met een echt unieke Scrambler “special” te komen.

Via het officiële Custom Rumble Instagram profiel (http://www.instagram.com/customrumble), kunt u zelf stemmen op uw favoriete creatie door middel van het geven van een “like”. Er zullen 6 winnende Scrambler “specials” worden gekozen, een voor elk continent. Tijdens de World Ducati Week die plaats zal vinden van 1 tot en met 3 juli 2016 op het circuit van Misano in Italië, zal de allermooiste Custom Scrambler worden verkozen. Uiteraard zullen de dealers en hun creaties hierbij aanwezig zijn.