Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

maandag, 28 januari 2019 14:29

Moto Retro Wieze pakt op 9 & 10 februari uit met MV Agusta en Moto Morini

Written by

Moto Retro Wieze lonkt voor zijn Expo op 9 en 10 februari 2019 met MV Agusta en Moto Morini opnieuw naar Italië.

retro wieze

Het Moto Morini luik wordt tesamen met Belgische verzamelaars mee verzorgd door de Franse Moto Morini Passion Club, het MV Agusta luik valt onder de hoede van Belgische merkverzamelaars zoals Matthias van Brussel. Zowel baan- als circuit racemachines komen aan bod wat een uitzonerlijk palet aan Italiaanse volbloeden zal opleveren. Bovendien, alhoewel Moto Retro Wieze inmiddels aan zijn 48ste editie toe is zijn geen van beide merken ooit aan bod gekomen als thema van de Expo.

Een zeer exclusieve rode draad doorheen beide merken is één van de belangrijkste namen uit het racerij-gebeuren, met name de legendarische GP-racer Giacomo Agostini die in 1964 zijn GP-carriëre begint op een 175cc van Moto Morini. Onder voorbehoud melden we de eventuele aanwezigheid van de merchandising-stand van Agostini. Bij het ter perse gaan van dit nummer zijn hiervoor inmiddels de eerste contacten gelegd.

Zoals gebruikelijk stemmen een aantal exposanten hun aanbod af op het expo-thema, het zou dus kunnen dat er naast een aantal te koop aangeboden Italiaanse motoren ook nogal wat materiaal van MV Agusta, Moto Morini en andere merken zoals Ducati op de toonbanken ligt.

Praktische info
De ingang bedraagt 9€ of 8€ met kortingskaart per persoon. Voor kinderen jonger dan 12jaar is de toegang gratis. De parking van de Oktoberhallen is gratis voor wie met de motor komt. GPS : Schrovestraat 22 te 9280 Lebbeke/Wieze.

De ‘-1 euro’ kortingsbonnen zijn ter beschikking op de website en op de Facebook-pagina.

Nuttige tip : wie graag rustig de MV Agusta/Moto Morini Expo komt bewonderen vermijdt best de bijzonder drukke zaterdagochtend!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.motoretrowieze