Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zondag, 14 mei 2017 19:56

Harley wil 100 nieuwe modellen, waaronder elektrisch model

Written by

Harley Davidson heeft zijn nieuwe toekomstplannen bekend gemaakt. Het bedrijf wil groeien en moderner worden, maar toch zijn imago niet verloochenen. Harley heeft wilde plannen, één daarvan is een volledig elektrische motor bouwen in de aankomende jaren.

dims

Harley Davidson wil komende tien jaar, maar liefst honderd nieuwe modellen op de markt gaan gooien, de nieuwe toekomstperspectieven van de Amerikanen liegen er niet om. Hoe Harley de nieuwe modellen ziet is evenwel niet bekend gemaakt, en het gaat waarschijnlijk dan ook over licht verschillende modellen die zullen gebruik maken over de zelfde frames, maar anders zullen aangekleed worden. Neemt niet weg dat tien modellen per jaar een hele opdracht is.

Eén waarvan Haley wel al heeft over gesproken is een volledig elektrisch model. Ook in Amerika wil men moderniseren, of zoals Harley het zelf aankondigt, de klant de kans geven om een elektrische Harley te rijden, en niet langer zich vastpint op chrome uitlaatpijpen en een V-twin. Daarvoor hebben ze in Milwaukee reeds een prototype die al leidraad voor hun nieuwe model moet staan. Of de motor al rijdbaar is weet nog niemand, dat hij in de toekomst mogelijk in de catalogus staat is bijna zeker.