Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

dinsdag, 06 september 2016 14:59

Harley-Davidson-dealer RMC Classics verhuist naar Deltapark in Vilvoorde

Written by

Harley-Davidson-dealership RMC Classics verhuist in december 2016 naar de gloednieuwe KMO-zone ‘Deltapark’ in Vilvoorde. De feestelijke opening staat gepland op 9 december. In een volledig gerenoveerd bedrijfsverzamelgebouw wordt de Harley-Davidson dealer de absolute eye-catcher met een gedurfde architectuur.

 

HarleyDavidsonLogo

Vanzelfsprekend zal de zaak zeer herkenbaar zijn als Authorized Harley-Davidson dealer, maar RMC Classics zal ook een unieke look & feel hebben, waarin het karakter en de visie van de eigenaren verwerkt zijn.

Zaakvoerders Rudy Moens en zoon Tom zien de verhuis enthousiast tegemoet: “We zaten met RMC Classics al 16 jaar op dezelfde locatie en we waren dringend toe aan uitbreiding. Het Deltapark bleek voor ons een ideale locatie: perfect zichtbaar en bereikbaar, en bovendien op maar een paar minuten afstand van onze huidige locatie. Die kans konden we niet laten lopen!”

Het nieuwe gebouw krijgt een strakke vormgeving. Vanaf 9 december kunnen Harley-rijders en fans terecht in het pand van maar liefst 2300m². In de nieuwe zaak van RMC Classics vinden ze de nieuwste motoren, onderdelen, accessoires en kleding, en natuurlijk custom-built motoren. In de goed uitgeruste werkplaats kunnen ze terecht voor onderhoud aan hun Harley-Davidsons. Daarnaast biedt RMC Classics twee nieuwe extra diensten aan, zoals het verhuur van Harley-Davidson motoren en een Bike Wash waardoor motoren zullen blinken als nieuw.

Martin Mulder, Country Manager Harley-Davidson Benelux, is blij met de verhuisplannen: “Rudy en Tom hebben al bewezen een waardige en enthousiaste partner te zijn. Sinds 1998 is RMC Classics een gevestigde waarde voor ons in de provincie Vlaams-Brabant. Ze krijgen nu een mooie kans om uit te breiden en zo hun groei te verzekeren.”