Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zondag, 12 juni 2016 17:35

Jannarelly roadster

Written by

Jannerelly is een nieuwe supercar die op stapel staat, en nog betaalbaar zal zijn ook. De roadster is het eerste en voorlopig enige ontwerp van het merk. Een roadster volledig uit carbon met een 300 pk sterkte motor centraal.

Anthony Jannarelly is een meesterontwerper die al meer creaties op zijn actief heeft staan, zo ontwierp hij de W Motors Lykan and Fenyr en de Zarooq SandRacer. Hij wil evenwel nog een stap verder gaan en zijn eigen wagen op de markt brengen. Jannerelly heeft daarvoor de roadster ontworpen, een wagen die doet huiveren naar de jaren 50- 60 uit de tijd dat de roadster vooral op Le Mans te zien waren. En hij wil de wagen betaalbaar houden, kostprijs wordt verwacht om en bij de 55 000 Dollar in standaard versie.

jannarelly design 1 prototype 37

Het koetswerk is volledig opgetrokken uit carbon en de motor is een centraal geplaatste V6 met 300 pk, gekoppeld aan een zes versnellingsbak. Het totaalgewicht van de wagen zou om en bij de 700 kg moeten liggen.

Jannarelly is nu bezig om een dealer netwerk op te zetten in de US en Europa. De wagen komt nog dit jaar op de markt, dit is toch een belofte die men gemaakt heeft afgelopen mei tijdens de voorstelling in Qatar.