Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

dinsdag, 12 september 2017 10:08

Mercedes-AMG “Project One”

Written by

Het is weer lekker tijd om eens een nieuwe hyper car te introduceren. Nu is het tijd voor Mercedes en AMG die het nodig vonden om eens hyper op de markt te gooien. Maar bij AMG vonden ze het verre van nodig om er een mega blok in te gooien, maar waren ze lui en gingen ze in de rekken van hun F1 team om de nodige onderdelen te gebruiken.

vrijdag, 18 augustus 2017 09:54

Superswede trailer

Written by

In zijn thuisland Zweden is er een trailer vrijgegeven over de legendarische Ronnie Peterson. Het is een doch film waar gebruik wordt gemaakt van oude archiefbeelden.

woensdag, 26 juli 2017 08:39

Zarooq Sandracer 500GT

Written by

Eens niet een supercar voor op de weg, maar een supercar die volledig off road gebaseerd is. De SandRacer 500GT. De kapitaalkrachtigste mensen op deze bol kunnen nu ook lekker in de woestijn spelen.

donderdag, 29 juni 2017 09:50

Koop eens een F1

Written by

Wie eens een trapje verder wil gaan, of zijn jongensdroom wil zien uitkomen. Doe eens gek en koop u een oude F1, moet kunnen want op zich kosten die dingen niet zo veel. Wat natuurlijk een ruim begrip is.

zondag, 28 mei 2017 14:34

Nissan ZEOD RC

Written by

Nee de Nissan ZEOD motor is niet nieuw, maar bijna drie jaar oud te noemen. De revolutionaire motor is tot op heden niet in commerciële voertuigen van de Japanse fabrikant geraakt, wat op zich toch heel erg jammer is. De ZEOD is klein en heel erg krachtig, en op zich kan men er meer mee aandrijven of alleen een auto.

BMW M GmbH introduceert opnieuw een exclusieve, speciale uitvoering in beperkte oplage: de nieuwe BMW M4 CS. Deze vult het gat op tussen de BMW M4 Coupé met M Competition Pack en de op circuitgebruik gerichte BMW M4 GTS. Met zijn sportieve karakter en uitstraling zet de BMW M4 CS de lange traditie van speciale BMW M uitvoeringen voort die in 1988 begon met de BMW M3 Evolution (E30). De BMW M4 CS gaat in juli in productie in de fabriek in München, de bakermat van BMW.

zondag, 02 april 2017 18:37

Video: Drag racing in 1965

Written by

Hier bij ons in de lage landen is het zeker geen bekende motorsport, maar in de USA is het natuurlijk razend populair, het drag racen. Daarom schotelen we nu een video voor uit een ver verleden waar er nog plaats was voor de amateur en zijn zelfbouw creaties. Nog geen grote bedrijven die de weg naar de sport gevonden hebben, we spreken 1965.

zondag, 12 februari 2017 11:25

John Surtees: Koppig en brilliant

Written by

Gisteren vierde John Surtees zijn 83e verjaardag, een man die een onuitwisbare stempel op de racewereld heeft gedrukt, en die een record in handen heeft die waarschijnlijk nooit of te nimmer nog zal gebroken worden. Wereldkampioen worden op zowel twee als vier wielen.