Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

maandag, 05 juni 2017 10:16

: Honda Rebel gecustomized

Written by

De populaire nieuwe Honda Rebel is de perfecte basis voor customizers. In samenwerking met Engelse tattoo artiest Dan Gold, liet Honda afgelopen weekend op de eerste custom bike show ‘The Bike Shed’ zien wat zoal de mogelijkheden zijn.

Honda Rebel customized for Bike Shed London

Voor veel motorrijders is een motorfiets meer dan alleen een vervoersmiddel. Het moet een lifestyle vertegenwoordigen en een eigen identiteit uitstralen. De nieuwe Honda Rebel sluit daar naadloos op aan en slaat een nieuwe richting in met deze ‘custom cool’.

De nieuwe Honda Rebel met een zeer soepele 500cc parallele twee-cilinder is geschikt voor, en zeer geliefd bij, de A2 rijbewijs houders. De Rebel biedt een populaire combinatie van een ontspannen rijhouding en enorm veel rijplezier, zowel bij sportief rijden als in wat langzamer stadsverkeer. Daarnaast geeft het gloednieuwe stalen buizenframe de Rebel mooie lijnen en een echte ‘Bobber’ styling.

Het design team achter de Rebel bedacht een motor die een klassieke en tijdloze uitstraling heeft, maar toch eigenzinnig is. De Rebel gaat zijn eigen weg en is een blanco canvas voor alles wat de eigenaar in gedachten heeft. Waarbij zowel het passagierszadel als de -voetsteunen bijvoorbeeld al zeer eenvoudig verwijderd kunnen worden. De eerste stap in het customizen.

De Honda Rebel die onder handen is genomen door de beroemde Engelse tattoo artiest Dan Gold, heeft dan ook met recht zijn eigen ‘print’ gekregen. Met als resultaat een ultra-moderne en urban motorfiets, met een knipoog naar de BMX en Skate cultuur en duidelijke motorcross invloeden.

 

More in this category: « Tork T6X Krugger Thiverval »