Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vrijdag, 27 januari 2017 10:30

Ducati en Diesel presenteren samen een nieuwe Diavel

Written by

De Ducati Diavel Diesel – waar slechts 666 genummerde eenheden van zullen worden geproduceerd – is het resultaat van de samenwerking tussen Andrea Rosso, Creative Director van Diesel Licences en het Ducati Design Center.
Om de Ducati Diavel Diesel te creëren, werden de twee stijl centra geïnspireerd op de hyperkinetische dynamiek van een post-apocalyptische en retro-futuristische wereld.

 

Ducati Diavel Diesel 01

Het resultaat van deze nieuwe samenwerking werd onthuld tijdens de Men’s Fashion Week in Milaan tijdens een evenement waar de met emotie geladen setting en muziek (uitgevoerd door de Bloody Beetroots) het ideale decor vormden voor deze nieuwe motorfiets. De motor zal wereldwijd worden verkocht vanaf april 2017 voor een prijs van € 25.490 in België en € 28.390 KOH in Nederland.

De Diavel Diesel is niet het enige nieuwe gepresenteerde product. Diesel heeft een Ducati capsule kledingcollectie geproduceerd welke het DNA en de roots weerspiegelt van deze twee merken: creativiteit en innovatie zijn de belangrijkste waarden die Ducati en Diesel twee iconen van Made in Italy heeft gemaakt. Deze collectie zal ook vanaf april in de verkoop gaan en bestaat uit een Jogg Jeans, een leren jas en twee T-shirts.

Ducati Diavel Diesel 04

Ducati Diavel Diesel 14