Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vrijdag, 20 mei 2016 10:27

Yard Build: Yamaha XV950 Moto di Ferro

Written by

Wanneer u bij Yamaha Yard Build in de titel ziet is het een Yamaha die omgebouwd is en de goedkeurende duimpjes omhoog heeft gekregen voor de Yard Build projecten wereldwijd. Zo ook deze voorgestelde XV950 die uit Italië komt uit de werkplaatsen van Moto di Ferro.

003

Het concept van de "Speed ​​Iron" is geïnspireerd op de passie van de mensen van Moto di Ferro gewijd aan snelheid. Zij wilden een motor bouwen met een zeer strak design. De grote banden moesten een belangrijke rol gaan spelen, zonder afbreuk te doen aan het gemak van het rijden. Deze banden gaan nu samen met Borrani wielen, terwijl de originele voorwielophanging vervangen werd door VMAX vorken.

De aluminium tank en het aangepaste kontje doen dan weer het gewicht kelderen, en passen op hun beurt perfect bij de zijpanelen, eveneens custos gebouwd in aluminium. De voorste remmen en 320 mm schijven met VMAX remklauwen om een ​​goede remkracht te garanderen. De rijder beschikt over al de informatie die zij nodig heeft op de teller van Acewell en kunnen genieten van de sound die uit de uitlaat Arrow komt.

Voor meer informatie over Moto di Ferro, bezoek hun website: www.motodiferro.com